Достъпът до публика е ключов за младите артисти и изпълнителите на свободна практика. За да осигурим възможност на всеки, желаещ да се занимава с изкуство, да го прави свободно, безопасно и най-вече – регламентирано, ще обособим пространства със сцени на открито из целия град, на места с интензивен пешеходен трафик. След записване в онлайн платформа, всеки ще може да изпълнява своята музика или своето представление на тези сцени на открито напълно безплатно.

Приоритет при записването ще имат ученически музикални банди, колективи от читалищата на територията на общината и самостоятелни изпълнители на възраст под 25 години. Така на практика в София ще тече целогодишен арт фестивал.

На по-популярните сцени в почивните дни и при подходящи метеорологични условия ще осигуряваме и звукова техника, която да може да се наема с предварителна заявка на достъпна цена. Планираме всеки месец да има един „Ден на музиката“, който Столична община да рекламира във всичките си информационни канали, като покани от името на общината да се изпращат до т.нар. „лейбъли“ и звукозаписни компании, работещи с изпълнители.