Подкрепи ни

Застани до нас в борбата ни за по-добра столица. С всяко направено дарение ни подкрепяш да превърнем София в града, в който искаш да живееш. Благодарим ти, че си до нас!

Дарение по банков път

Титуляр: ПП „Спаси София“
Основание: Дарение за Спаси София
Уникредит Булбанк АД
IBAN: BG49UNCR70001525384813
BIC: UNCRBGSF

ВАЖНО! Законът забранява политическите партии да приемат дарения от юридически лица - частни и държавни фирми, неправителствени организации, религиозни институции. Забранено е също така получаването на дарения от физически лица, които не са граждани на Република България или на държава-членка на Европейския съюз.

Законът изисква всяко физическо лице, което дарява в размер над една минимална работна заплата, т.е. повече от 933 лева (включително чрез множество по-малки по размер дарения), да представи декларация за произхода на дарените средства по реда на чл. 29, ал.2, т.2 oт ЗПП. Ако дарението е на стойност над 1000 лв., то съгласно чл. 170, ал.1 от Изборния кодекс, сумата се превежда по банков път.

В този случай сме длъжни да обработим Вашите данни при спазване на всички законови изисквания и да предоставим попълнената Декларация по образец на Сметната палата при отчитане на постъпилите финансови средства в партията.

Попълнете и ни изпратете сканирана декларацията на имейл [email protected]. В рамките на 5 работни дни от дарението Ви, ни изпратете и оригинал на подписаната от Вас декларация до офис на СПИДИ СОФИЯ - СЕРДИКА, намиращ се на ул. Сердика 28. Посоченият получател трябва да бъде Таня Пенева, телефон: +359 887 004 950. Оригиналът ни е необходим за целите на отчитането.

Молим Ви да не забравяте да попълните декларацията и да ни изпратите оригинала. В противен случай няма да можем да използваме направеното дарение тъй като сме длъжни върнем парите.

Всички лични данни, събирани във връзка с даренията, се изискват по закон. Партия “Спаси София” спазва изискванията на Общия регламент относно защитата на данните.

Ако имате въпроси относно вашето дарение, не се колебайте да ни пишете директно на: [email protected]

Твоят принос дава резултат!