Приемно време:
Всеки понеделник 18:00 – 19:00 ч.
Район Възраждане,  бул. Александър Стамболийски 62
с предварително записване на: [email protected]

Защо влизам в битката за София?

Моя кауза е създаване на нормални условия за придвижване за всички участници в движението – пешеходци, велосипедисти, коли, градски транспорт. В момента София е опасна за всички, затова ще работя за подобряване на визуалните стандарти на улицата, както и преразглеждането на подзаконовите нормативни актове, така че да създават сигурност и спокойствие на пътя.
Влизам в битката за София, защото ми омръзна нещата в София да се правят наполовина и некачествено.

Какво искам да променя?

  • Искам София да е град на независими и свободни хора. Хора, които могат да разчитат на пълноценен и денонощен градски транспорт. Ще работя по развитието и налагането на транспортна услуга, която успешно да конкурира личния автомобил и да направи всяка точка на града бързо и надеждно свързана.
  • Като пешеходец, за мен е важно градската среда да е проходима и достъпна за всички. Затова ще работя по създаването на отразяваш потребностите на пешеходците Стандарт за градската среда, залагащ на доказани практики за достъпност, надеждност и безопасност на градските улици.
  • Професионалното ми поприще (когато не спасявам София) е да създавам интерфейси за системи за автоматизиране на работни процеси. Именно този си опит ще приложа и в работат по дигитализация на общината – за удобни, функционални и работещи онлайн услуги.

Кой съм аз…

Съосновател съм на Спаси метрото и Спаси София. Пешеходец. Обичам трамваите и искам да живея в една подредена и мобилна София.