Приемно време:
Всяка сряда 10:30 – 12:30 ч.
Район Връбница, бул. Хан Кубрат, бл. 328
с предварително записване на: [email protected]

Защо влизам в битката за София?

Водещи за мен са каузите свързани с качествената градска среда, ръководила съм различни предложения за проектни решения. Моя основна цел е работещата администрация в областта на устройственото планиране и инвестиционното проектиране, без излишна бюрокрация, с работещи процеси както за бизнеса, така и за самата администрация.

Какво искам да променя?

Ще се боря за работеща администрация с пълна дигитализация на процесите, облекчаване на процедурите и намаляване на корупцията. Като архитект в общинския съвет ще се боря да се прекрати разпродаването на общински имоти и да се спре порочната практика с частичните изменения на подробни устройствени планове. Време е да прекратим работата на парче и да разглеждаме цялостната среда на обитаване, а не само частния интерес да бъде водещ.

Коя съм аз…

Имам опит и умения в управление на целия процес в инвестиционното проектиране. Работила съм като консултант по част архитектура към фирма за независим строителен надзор, както и в момента развивам собствено архитектурно студио. Последните няколко месеца съм и външен експерт на към постоянната комисия по устройство на територията, архитектура и жилищна политика към Столична община от квотата на Борис Бонев. 

Имаме уникално културно наследство – това е друга моя страст, а и мисия като професионалист. Адреналинът е това, което ме описва най-добре: всичко свързано с полети, самолети, парапланер или парашутизъм е точно за мен.