Приемно време:
Всеки четвъртък 14:30 – 16:30 ч.
Район Витоша, ул. Слънце №2
с предварително записване на: 02/ 855 21 44

Защо влизам в битката за София?

Като жител на града, ежедневно се сблъсквам с неговите проблеми. Като архитект, ежедневно си представям и техните решения. Имам критично око за градската среда и желанието ми тя да бъде максимално добра. 

От професионалния си опит знам, че мога да допринеса много за това, район Витоша да развие своя потенциал и да бъде наистина “зеления” район на София.

Какво искам да променя?

  • Работа и инвестиции в техническата инфраструктура на района – изграждане на тротоари, улично осветление, улици, ВиК. От основно значение е изграждането на канализация в кварталите над околовръстното и ремонт на тротоарите (вкл. улично осветление).
  • Изграждане на ясли, детски градини и училища, за решаване на проблема с липсата на места в тях.
  • Изграждане и поддръжка на зелените площи в целия район, както и възстановен достъп до планина Витоша, един от потенциалите на града ни. Основен приоритет на администрацията ще бъдат междублоковите пространства, в кварталите с панелно строителство, да се запазят като зелени.

Кой съм аз…

На 33 години, семеен, с дете на 3г. Завършил съм магистратура по архитектура в УАСГ, гр.София. Работя вече повече от 10 години в сферата на инвестиционното проектиране и строителството, като съм бил участник във всички етапи на процеса – от проект до изпълнение. След като се дипломирах работих като проектант и консултант. Поверените ми бяха многообразни обекти в цялата страна, с което придобих голям опит в различни ситуации и  решения. От 2019 г. развирам собствена практика, в сферата на инвестиционното проектиране и консултантска дейност, както и инвестиционен бизнес с недвижими имоти.