Приемно време:
Всяка сряда 10:00 – 12:00 ч.
Район Красно село, бул. „Цар Борис ІІІ“ № 124
с предварително записване на: [email protected]

Защо влизам в битката за София?

Част съм от Спаси София от 2019 г. и винаги съм бил непримирим към разрушаването и обезличаването на архитектурното наследство на София и ангажиран застъпник за опазването на “Новото архитектурно наследство” на София и България. Участвал в разкриването на корупционни скандали като огромните разлики в цените за изграждане и поддръжка на уличното осветление и ще работя за прекратяване на порочните практики.

Какво искам да променя?

Искам да съм част от екипа, които ще сложи край на #РемонтНаРемонта, улиците и тротоарите ще са истински равни и безопасни, и ще запазим сградите, които създават характерния и уникален образ на София! Автор съм на “Наръчник на павьора” и моя основна цел ще бъде за спазване на високи стандарти за редене на паветата в София отсега нататък.

Не на последно място, ще работя за подобряването на инвестиционните проекти в капиталовата програма на Столична община и тяхното ревизиране или отстраняване на несъответствия с нормите за проектиране и националното законодателство.

Кой съм аз…

Професионалният ми опит е в сферата на инвестиционното строителство и управлението на различни проекти в инфраструктурно и жилищно строителство.

Като част от Спаси София се борих за спасяването на театър София от безумния ремонт и разрушаване на автентичната му фасада и интериор, реализирането на проекта “С колелото до метрото”, десетки инициативи за облагородяване на на публични пространства и много други.