Приемно време:
Всеки понеделник 14:00 – 16:30 ч.
Район Възраждане, бул. Александър Стамболийски 62
с предварително записване на: 02/ 981 43 64

Защо влизам в битката за София?

Моите професионални и личностни качества и най-вече богатият ми административен опит ми дават увереността и самочувствието да предложа  компетентно, енергично и почтено управление, което да се заеме веднага с решаването на проблемите на район Възраждане и да се развие огромния потенциал на района. Познавам системата отвътре, знам как функционира администрацията и как тя трябва да работи в интерес на гражданите.

Какво искам да променя?

  • Повече места за игра и отглеждане на децата – ремонт и обновяване на детските площадки в парк Свети Никола, на ул. Св Св. Кирил и Методий и ул. Стефан Стамболов и ул. Пордим отвъд бул. Христо Ботев.  Изграждане на нови детски градини в района.
  • Качествена градска среда и грижа за наследството- равни улици и тротоари (като ул. Охридско езеро, ул. Гюешево, ул. Камен Андреев), облагородяване на зелените площи и междублоковите пространства (като градинката до параклис Св.Константин и Елена) , запазване на културното наследство в старата градска част на района. 
  • Ефективно управление – законосъобразно изпълнение на всички проекти в район Възраждане и край на явлението „ремонт на ремонта“. Постоянен и засилен контрол на всеки етап от изпълнението проектния цикъл за гарантиране на качествено и че всеки изхарчен лев да е изразходван целесъобразно и прозрачно

Кой съм аз…

Живея и работя в София и тук съм реализирал своите мечти за дом и семейство. Имам съпруга и две страхотни деца. Голяма част от моята професионална кариера е преминала в държавната администрация. Мога да заявя, че съм заемал отговорни ръководни позиции в няколко министерства, свързани с упражняването на одит и контрол, управлението на проекти със средства от европейския и национален бюджет и провеждането на обществени поръчки.