Приемно време:
Всеки понеделник 13:00 – 16:00 ч.
Район Илинден, ул. „Билянини извори” № 10
с предварително записване на: https://www.ilinden.bg/uslugi/zayavlenie-za-zapisvane-za-priem-pri-kmeta-na-rayon-ilinden/

Защо влизам в битката за София?

Годините прекарани в район “Илинден” го направиха част от моето същество и не мога да приема безвремието, в което е застинал. Комплекс „Захарна фабрика” се разпадна пред очите ми, работи се „на парче”, без визия – районът се намира в очевиден за всички регрес, вместо прогрес. Заедно с моя екип имаме знанията, опитът и желанието да превърнем район „Илинден” в един от най-желаните от софиянци райони за живеене.

Какво искам да променя?

  • Инфраструктура за всички – равни тротоари, повдигнати, осветени и регулирани пешеходни пътеки, безопасни велоалеи, изграждане на многоетажни паркинги за безпроблемно паркиране и освобождаването на тротоари и зелени площи от паркирали коли.
  • Уредени междублокови пространства, паркове и зелени площи – Преосмисляне функцията на междублоково пространство и превръщането им в оазиси на градската среда. Цялостно преобразяване и ремонт на градинката Св. Троица, възстановяване на езерото, обособяване на кучешки парк.
  • Разрешаване на казуса с комплекс “Захарна фабрика” в полза на обществения интерес – интензивана работа с Министерство на културата, ще настоявам за пълно възстановяване на оригиналния облик на комплекса и обособяването му като сграда от обществено значение.

Кой съм аз…

На 34 години, женен с едно дете на 4 г. По професия съм лекар. Желанието ми да се уча от най-добрите в професията ме отведе в Германия, където специализирах обща и коремна хирургия и където в последствие като специалист бях зам. ръководител на центъра по херниина хирургия. От 2019 г. съм част от Спаси София. Тогава създадох и от тогава ръководя екип “Здравеопазване”, който  изработи най-подробната програма за общинско здравеопазване в историята на София.