Приемно време:
Всеки вторник 10:00 – 12:00 ч.
Район Изгрев, ул.”Атанас Далчев” №12
с предварително записване на: 02/ 970 10 32

Защо влизам в битката за София?

За да довършим хубавите неща, които започнахме през мандата – 5 детски градини, първата православна църква в района, вътрешнокварталните паркове. Защото искам София да е зелен, модерен, развит и достъпен град, град за хората. Виждам силна мотивация, потенциал и експертиза в екипа, който  сформира коалицията, Васил Терзиев и Борис Бонев и вярвам, че именно ние можем да осъществим промяната, да направим града си едно по-добро място за живот. София заслужава да бъде равна на останалите европейски столици. Заедно можем да го постигнем!

Какво искам да променя?

  • Облагородяване на междублоковите пространства, местата за спорт, за игра на деца от различни възрасти,спортни площадки тип стрийт фитнес, както и маси за настолни игри и отдих. (като основен ремонт на игрището за баскетбол/волейбол в парк “Тинтява”, градинката на КАТ) .
  • Възстановяване на пешеходната алейна мрежа в кварталите на района. Изграждане на тротоари в ж.к.”Изгрев” и ж.к.”Дианабад”. ( в ж.к.”Изток” ще успеем да ремонтираме почти всички тротоари по заема на СО)
  • Освобождаване на сградата на бившата детска градина от страна на общинската администрация на “Изгрев”

Кой съм аз…

На 38 години съм, от София, женен с три деца. По професия съм лекар, по настоящем – кмет на район “Изгрев”, Столична община. Обичам предизвикателствата и да опровергавам хората, които казват, че едно или друго нещо няма как да стане. Практиката ми като лекар, а в последствие и като кмет, ме научи, че в живота няма невъзможни неща. Тренирал съм фехтовка и съм печелил редица републикански състезания на шпага и рапира. Обичам четенето и риболова.