Приемно време:
Всеки вторник 17:00 – 18:00 ч.
Район Подуяне, ул. Плакалница 51
с предварително записване на: [email protected]

Защо влизам в битката за София?

Посветен съм на каузата за по-добра София. През годините заедно със екипа на Спаси София бяхме най-силната опозиция и гласът на гражданите в Общината. Бяхме на стотици срещи и протестите, рамо до рамо с гражданите, във всички квартали на столицата. Ангажираме се с редица проблеми като спиране на презастрояването, некачествените ремонти и нагласените поръчки, инвестициите в благоустройство на кварталите, решаването на транспортните проблеми.

Време е да пренесем натрупания опит в Общината и да превърнем София в градът, който заслужава да бъде.

Какво искам да променя?

Основният ми фокус е да подобрим транспорта, независимо дали сме с автомобил, пеша или с градския транспорт. Имаме план с конкретни мерки как да го постигнем от първия ден – с изграждане на основните булеварди, ремонт на ключови трамвайни трасета и подобряване на градския транспорт, така че той да бъде бърз, удобен и конкурентен спрямо колите. Огромна задача е и решаването на проблема с паркирането, който толкова години бе игнориран от ГЕРБ. Затова предвиждаме строителство на над 20 етажни паркинга в цяла София в рамките на следващите 4 години.

Като един от създателите на Спаси София вече над 10 години се занимавам ежедневно с проблемите на любимия ми град и се боря той да стане по-добро място за живот на всички, независимо от възрастта или това дали живеем в центъра или крайните квартали. Силно вярвам, че градът принадлежи на всички поравно и затова основен наш приоритет са именно инвестициите в кварталите.

Кой съм аз…

Работил в сферата на финансовия мениджмънт в компании в Словения и България. Любовта ми към София ме накара да си променя приоритетите и фокуса в живота. Финансовото и математическо образование ми помагат изключително много в работата за София – при анализ на бюджета и основните разходни пера, така и в следенето на търговете и сделките на Столичната община. Общинските съветници трябва да разбират от доста неща и с годините придобих солидни познания и опит и в транспортни, градоустройствени и правни въпроси.