Инж. Кристиян Христов, нашият кандидат за кмет на район „Подуяне“, проведе дискусия с гражданите от ж.к. “Левски Г”, на която беше обсъдено предложението на Спаси София за решаване на проблема с липсата на паркоместа в квартала. То включва както урегулиране чрез нов асфалт и ясна маркировка на съществуващите паркоместа в района, така и изграждането на монтажни паркинги в някои от междублоковите пространства.

Срещата премина при силен интерес, с много и конкретни въпроси и конструктивен диалог. Живущите предложиха и допълнителни идеи за облагородяване на квартала, решаване на проблемите и повишаване на качеството на живот.

Инж. Христов ясно представи и начина, по който си представя трансформацията на район ”Подуяне” – в постоянен диалог с хората и обсъждане на конкретни мерки, които да решат натрупаните с години проблеми около домовете ни. Нужни са разумни и точни стъпки, за да успеем да постигнем красива и подредена градска среда, удобно паркиране, свободни тротоари и зеленина в кварталите!