Тодорка Маратилова

Специалист човешки ресурси

Какво искам да променя в София:

Искам чист, зелен, иновативен и достъпен град

Професионална биография  

Казвам се Тодорка Маратилова. Искрено вярвам, че човек може да надгражда себе си както със знания, така и с житейски уроци. Завършила съм три различни специалности, сред които колеж по Икономика и мениджмънт, бакалавърска степен по туризъм и магистратура по финансов контрол и външен одит. На практика животът ми показа, че моята сила е да вдъхновявам и развивам хората, с които работя. Това ме довежда и до днешна дата с развитието ми в сферата на човешките ресурси. Не спирам да се вдъхновявам и да научавам нови подходи и методологии, а най-добрият учител е била пряката ми  работа с прекрасните хора, до които съм имала възможността да се докосна.

Какво искам да се промени в София? 

София е прекрасен град с много възможности, но също така и с много проблеми.

Нещата, които не спират да ме тормозят, са как от години си говорим, че има проблем с бездомните кучета, как няма къде децата ми да карат колело, как не мога да стигна никъде с градски транспорт (просто защото в квартала, в който живея, такъв няма), как стотици родители се чудят какво да правят, защото няма детски градини и ясли, как Витоша е на 10 минути път, а на практика е недостижима… мога да продължа да изброявам, но това едва ли ще промени нещата.

Какво ме мотивира да съм в Спаси София?

Вярвам, че всеки със своето желание и възможности е важна част от организацията. Всеки има силни страни и именно с тях може да е полезен на нашата общност.

Нека ти разкажа повече за себе си

Родена съм в София, но душата ми копнее за живот на село, където да срещам усмихнати лица от сутринта, а не студени лица в колите на път за работа! 

Щастливо омъжена съм с две прекрасни деца. Обичам и се радвам на мънички и простички неща: падащи есенни листа, дъгата, морето, вечно зелена гора, присъствието на любимите ми хора, споделените мигове с приятели.

ВИЗИЯ/ МЕЧТА

Вярвам  в себе си, в чудесата, в доброто у хората и мечтая всеки ден!

Получавай актуална информация за Спаси София, като се регистрираш за нашия бюлетин.
Получавай актуална информация за Спаси София, като се регистрираш за нашия бюлетин.