Приемно време:
Всяка сряда 10:00 – 12:00 ч.
Район Красно село, бул. „Цар Борис ІІІ“ № 124
с предварително записване на: 02/ 895 11 02

Защо влизам в битката за София?

Като съпруга и майка съм наясно, че всяка клетка на обществото действа на принципа на семейството. А думата семейство е синоним на „сплотеност“, „сила“ и „мотивация“. Опитът ми в администрацията пък ме научи, че системата има как да заработи ефективно за гражданите, но са необходими работа и оптимизация.

Какво искам да променя?

  • Инфраструктура –  регулиране на всички паркоместа и освобождаване на тротоарите. За решаването на този проблем и обезпечаване на пътната безопасност в района е необходимо да се изградят  монтажени паркинги на всички възможни локации като например пространството пред бл. 229 в  кв. Борово.
  • Построяване на детска градина на общински терен в кв. Борово, за да намалим недостига на места в детските заведения за най-малките жители на р-н Красно село.
  • Задължително изграждане и поддържане в добро състояние на детски площадки, междублокови пространства, спортни игрища и паркова мрежа. Цялостен ремонт и облагородяване на Дебърската градина в центъра; игрище „Кафеза“ в Хиподрума

Коя съм аз…

Израснала съм в южните квартали, именно тук създадох семейството си. Моята кауза е по-качествена среда за него. По образование съм юрист, завършила съм СУ „Св. Климент Охридски“. Имам богат административен опит: работила съм в администрацията на пазари „Красно село“ и „Борово“, след това в Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“. Част съм от екипа на Спаси София. Боря се Красно село да се превърне в наистина уредено, сигурно и красиво място за живеене. Целта ми не е невъзможна, но са необходими силна мотивация, усилен труд и не на последно място – разбиране и подкрепа от страна на жителите на района.