Приемно време:
Всяка сряда 10:30 – 12:30 ч.
Район Връбница,  бул. Хан Кубрат, бл. 328
с предварително записване на: 02/ 495 77 10

Защо влизам в битката за София?

Израснал съм в северните части на София и съм пряк свидетел как те не се развиваха спрямо останалите части на София. Днес ежедневно гледам как на хората им е писнало от некачествена работа, като започнем от дупките по пътищата и разбитите тротоари, и стигнем до калните градинки и боклуците около кофите. 

Знам, че всичко това може да се промени и силно вярвам в потенциала на район Връбница.

Какво искам да променя?

  • Решаване на проблема с паркирането.Проактивно премахване на изоставените и излезлите от употреба автомобили, които блокират улиците и заемат стотици паркоместа. Полагане на маркировка навсякъде, където е позволено паркирането. 
  • Решаване на проблема със сметосъбирането и сметоизвозването.Заместване на ръчното почистване и миене на улиците с механизирано, както и промяна в графика за почистване. Почистване на нерегламентираното сметище по протежение на ЖП линията София-Калотина и последващ контрол да не се образува повторно. 
  • Облагородяване на междублоковите пространства и детските площадки. Ремонт на алеи, изграждане на нови детски площадки, поставяне на осветление и модерна паркова мебел в парк Обеля, кв. Обеля;

Кой съм аз…

Роден съм и израснал в София. Завършил съм Бакалавър “Бизнес администрация” в УНСС, сега завършвам магистратура със специалност “Управление на търговски вериги”. По-голямата част от професионалния ми път е преминал в голяма международна компания. Едно от големите ми постижения там е вътрешно фирмената награда “Мениджър на годината” за 2014г. В момента работя като регионален мениджър в млада и бързо развиваща се верига работеща на сръбския и българския пазар. Ръководя екипи от над 100 човека. Част съм от Спаси София от две години и съм координатор на 25 МИР.