Цветан Недялков

Видео дизайнер

Какво искам да променя в София:

Искам да променя корупционния и зловреден модел, по който се управлява нашият град.

Професионална биография

От 8 години се занимавам с видео монтаж. Завършил съм с бакалавърска степен филмова продукция със специалност монтаж/пост-продукция към университета за изкуства в Борнемут, Англия. Към момента работя в холандска онлайн банка като приложен специалист на видео реклами. Между ученето и работата натрупах голям опит, работейки в най-различни сфери на киното и телевизионната индустрия.

За каква София работя?

Работя за по-чиста, по-цивилизована и по-обединена София, в която живее общество с ясно изразен усет за граждански дълг.

Три конкретни казуса, които искам да реша:

  • Замърсяването – повече контейнери за разделно събиране на повече места в София; по-голяма обществена информираност за ползите от разделното събиране и вредата от нехайното отношение към проблема
  • Незаконното паркиране – изграждане на повече паркоместа, адекватно следене за нарушители и глобяване на такива
  • Мръсният въздух – изграждане на устойчиви велоалеи и информационни кампании, насърчаващи употребата на велосипеди, както и за вредата от прекомерната употреба на автомобили върху въздуха

Нека ти разкажа малко за себе си

Роден съм в София, живея в Люлин. Хобито ми е да се разхождам сред природата, да спортувам и да правя приключенски видеа с приятели. Затова и съм си поставил лична мисия да опазя природата на България, за да продължим да ѝ се радваме и за да могат следващите поколения да попиват от магията на българската природа.

Визия / мечта

София да бъде равностоен по качества и ненадминат в чара си европейски град

Получавай актуална информация за Спаси София, като се регистрираш за нашия бюлетин.
Получавай актуална информация за Спаси София, като се регистрираш за нашия бюлетин.