Румен Костадинов

Регионален мениджър

Какво искам да променя в София:

Искам София да стане град от ранга на големите европейски градове!

Професионална биография  

Казвам се Румен Костадинов и съм завършил съм бакалавър в УНСС със специалност “Бизнес администрация”. В момента завършвам магистратура със специалност “Управление на търговски вериги”.

По-голямата част от професионалния ми път е преминал в голяма международна компания. Там съм се научил на трудов ред и дисциплина. Чрез постоянство и упоритост успях да израсна в йерархията на компанията от най-ниското ниво до висока управленска позиция. Едно от големите ми постижения там е вътрешно фирмената награда “Мениджър на годината” за 2014.

В момента работя като регионален мениджър в млада и бързо развиваща се търговска верига, работеща на сръбския и българския пазар. Ръководя екип от над 100 човека. Преди година работата ме отведе в Атина, където помогнах за успешното стартиране на компанията на гръцкия пазар. 

За каква София работя?

Искам София да бъде чист и подреден град, а безразборното строителство да спре завинаги. Искам да има повече места за отдих между блоковете, както и приятни, свежи и чисти градинки и детски площадки. Реализиране на проекти като Люлин градина в големи междублокови пространства в крайните квартали ще бъдат приоритет за мен за следващите 4 години. 

Три конкретни казуси, които искам да реша

● Казус 1: Решаване на проблема с безразборното паркиране в крайните квартали.

● Казус 2: Решаване на проблемите със сметоизвозването и сметосъбирането.

● Казус 3: Облагородени междублокови пространства в Обеля.

Нека ти разкажа повече за себе си

Роден съм София. Израснал съм в Люлин. Обичам да пътувам и да опознавам различни култури. Най-далечната дестинация, до която съм стигнал е Тайланд. Бил съм в много европейски градове и знам, че с добро управление и София може да стигне нивата на останалите европейски столици. 

ВИЗИЯ/ МЕЧТА

Да допринеса София да стане още по-приветлив град както за туристи, така и за жителите на града.

Получавай актуална информация за Спаси София, като се регистрираш за нашия бюлетин.
Получавай актуална информация за Спаси София, като се регистрираш за нашия бюлетин.