лого
arrow arrow arrow
Новини

Над 700 делегати учредиха партия Спаси София

18.01.2023

На 15 януари учредихме партията Спаси София заедно с над 700 делегати. По време на учредителната конференция за председател на партията бе избран Борис Бонев, а в своята реч, той обяви непосредствените цели пред Спаси София:

Учредителна декларация на партия Спаси София

08.11.2022

Има каузи, за които си струва човек да се бори! Има хора, с които си струва човек да бъде рамо до рамо! Настъпи моментът ние, гражданите, да спасим София и България!

Защо създаваме партия Спаси София?

08.11.2022

Защо създаваме партия Спаси София? В борбата за по-добра София са нужни не само кмет, но и общински съветници и отдаден екип от експерти. Обединяваме (и)дейните хора, ангажирани с града, които имат капацитет, енергия и знания, а партия Спаси София ще е платформата, която ще позволи те да работят ефективно в полза на града ни и да решават пренебрегваните проблеми.

Отворено писмо към софиянци от Борис Бонев

08.11.2022

Скъпи съграждани, правим важна крачка напред! Създаваме партия Спаси София. Преди 14 години започнахме като трима съмишленици, които повярвахме, че и от нас зависи в какъв град живеем. Днес каузата ни да спасим София увлича хиляди – архитекти, инженери, юристи, лекари, учители, икономисти и преди всичко активни граждани от целия град.

В Деня на народните будители върнахме книгите на пл. Славейков

02.11.2022

Раздадохме близо 1000 книги на столичани, които бяха дарени от доброволци от нашия екип. Дългата опашка от стотици млади и по-възрастни наши съграждани бе доказателство, че софиянци са будни, въпреки усилията за обезличаване на столицата и нейния дух.

Стотици се събраха на протеста срещу управлението на кмета Фандъкова

14.10.2022

Спаси София за пореден път привлече вниманието на цялата общественост в столицата и в страната към резултатите от управлението на Герб. Със скандирания “Оставка и затвор, Данче – позор” протече протестът на “Московска” 33.