лого
arrow arrow arrow
Новини

Декларация на Спаси София относно опитите на ГЕРБ-СДС и ДПС да използват ЦИК като политическа бухалка

23.03.2023

ДЕКЛАРАЦИЯ на Спаси София относно опитите на ГЕРБ-СДС и ДПС да използват ЦИК като политическа бухалка Спаси София категорично се противопоставя на опитите на ГЕРБ-СДС и ДПС да използват Централната избирателна комисия (ЦИК) като бухалка за саморазправа с политическите им опоненти.

Какво да правим при земетресение - основни правила за безопастност преди, по време и след трус

09.02.2023

Преди земетресението (сеизмично спокоен период) Подготви се като: Научиш повече за земетресенията, особено за сезмичния хазарт (очаквания риск) за района, в който живееш, както и за поведението на сградата, в която се намираш обичайно и какво не трябва да правиш в нея.

Над 700 делегати учредиха партия Спаси София

18.01.2023

На 15 януари учредихме партията Спаси София заедно с над 700 делегати. По време на учредителната конференция за председател на партията бе избран Борис Бонев, а в своята реч, той обяви непосредствените цели пред Спаси София:

Учредителна декларация на партия Спаси София

08.11.2022

Има каузи, за които си струва човек да се бори! Има хора, с които си струва човек да бъде рамо до рамо! Настъпи моментът ние, гражданите, да спасим София и България!

Защо създаваме партия Спаси София?

08.11.2022

Защо създаваме партия Спаси София? В борбата за по-добра София са нужни не само кмет, но и общински съветници и отдаден екип от експерти. Обединяваме (и)дейните хора, ангажирани с града, които имат капацитет, енергия и знания, а партия Спаси София ще е платформата, която ще позволи те да работят ефективно в полза на града ни и да решават пренебрегваните проблеми.

Отворено писмо към софиянци от Борис Бонев

08.11.2022

Скъпи съграждани, правим важна крачка напред! Създаваме партия Спаси София. Преди 14 години започнахме като трима съмишленици, които повярвахме, че и от нас зависи в какъв град живеем. Днес каузата ни да спасим София увлича хиляди – архитекти, инженери, юристи, лекари, учители, икономисти и преди всичко активни граждани от целия град.